Google PlusFacebookTwitter

III Obert Inter. d’Escacs Sant Adrià 2019: 9a ronda i entrega de premis

By on Ago 23, 2019 in Club, competiciones, portada, Torneos

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

El dijous 22 d’agost de 2019 s’ha jugat la darrera ronda del III Obert Inter. d’escacs Sant Adrià 2019. Al grup magistral els jugadors dels quatre primers taulers van voler assegurar el que havien fet a les rondes anteriors i tots van fer taules. No va ser fins el cinquè tauler on el jugador rus Pavel Kiselev va guanyar amb negres el jugador català Daniel García Ramos i va fer norma de MI. D’aquesta manera n’hem fet dos, ja que com vam comentar a la ronda 8, també la va fer el jove indi de 14 anys Anuj Shirivatri, els dos amb 6,5 punts.

D’aquesta manera va guanyar el torneig el GM cubà Kevel Oliva amb 7 punts de 9 partides, empatat amb el MI americà Raben Sturt. Tercer va quedar el MI colombià Alexander Morales amb 6,5 punts, encapçalant un grup de quatre jugadors empatats a 6,5 punts.

El grup B va ser guanyat pel jugador del Granollers-Canovelles Jaume Costa amb 7,5 punts, seguit pel jugador del Jake Antonio Madrid i pel jugadors del Badalona José Sumelzo, els dos amb 7 punts.

A l’entrega de premis van assistir el president del Club d’escacs Sant Adrià Daniel Gómez, qui va fer de presentador, el Conseller d’Esports de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs Sr. Juan Carlos Ramos i la tresorera de la Federació Catalana d’Escacs Sra. Montserrat Gràcia.

Més informació a http://chess-results.com/tnr421459.aspx?lan=2&art=0&turdet=YES&flag=30

Fins l’any proper.