Google PlusFacebookTwitter

III Obert Inter. d’escacs Sant Adrià 2019: ronda 8

By on Ago 22, 2019 in Club, competiciones, portada, Torneos

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

 

Un cop jugada la 8a ronda del III Obert Inter. d’escacs Sant Adrià 2019, al grup Magistral el jugador indi Anuj Shirivatri ha fet norma de MI amb només 14 anys, després d’empatar còmodament amb el Mi cubà Abel Fabián López, els dos amb 6 punts. Cal dir però que aquest jove jugador ha jugat amb un GM i 4 MI. Avui encara s’en poden fer dos més a la darrera ronda. Ahir victòries als dos primers taulers del MI. americà Raben Sturt amb 6 punts sobre el MI colombià Alexander Morales i del GM. cubà Kevel Oliva sobre el MI indi A. Ra. Harikrisnhan. Els dos guanyadors d’ahir juguen avui al primer tauler amb 6,5 punts cada un. Els segueixen tres jugadors amb 6 punts cada un.

Al grup B el Jaume Costa del Granollers-Canovelles va perdre amb el jugador local Vicente Carricondo i porten ara 6,5 punts cada un, seguit per quatre jugadors amb 6 punts.

Darrera ronda i entrega de premis quan s’acabi avui 22-08-2019 a les 16:30h. al Centre cultural Polidor de Sant Adrià de Besòs. http://chess-results.com/tnr421459.aspx?lan=2&art=2&rd=9&turdet=YES&flag=30