Google PlusFacebookTwitter

III Obert Inter. d’escacs Sant Adrià 2019: ronda 7

By on Ago 21, 2019 in Club, competiciones, portada, Torneos

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Segueix l’emoció i la lluita al III Obert Inter. d’escacs Sant Adrià 2019. Ahir dimarts 20-08.2019 van fer taules els dos primers taulers del grup A, de forma que el MI colombià Alexander Morales segueix primer en solitari amb 6 punts de 7 rondes, seguit a mig punt per 4 jugadors. Un d’ells és el MF Anuj Shirivatri qui després d’haver fet 1,5 punts amb els dos primers jugadors del ranking inicial, te algunes opcions de fer norma de MI.

Al grup A el jugador del Granollers-Canovelles Jaume Costa va empatar al primer tauler i ara porta 6,5 punts, treient-li un punt sencer d’aventatge als 4 jugadors que el segueixen. Avui a les 16:30h. continua l’emoció. http://chess-results.com/tnr421459.aspx?lan=2&art=0&turdet=YES&flag=30