Google PlusFacebookTwitter

III Obert Inter. sant Adrià 2019: primeres rondes

By on Ago 18, 2019 in Club, competiciones, portada, Torneos

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Ha començat el III Obert Inter. d’escacs Sant Adrià 2019 que es juga del 14 al 22 d’agost al Centre cultural i Juvenil Polidor el grup A o Magistral i pocs metres enllà el grup B, al Club d’Escacs Sant Adrià, c. Ricard núm. 6 de Sant Adrià de Besòs. Es juga una ronda diària, 9 en total, a un ritme de 90 minuts + 30 minuts increment per jugada feta a finish.

La competició està formada per 133 jugadors: 65 al grup A i 68 al B.

Entre els jugadors del Magistral hi ha 2 Grans mestres, GM, 10 Mestres Internacionals, MI i 13 mestres Fide, MF, a mes de 2 Mestres Internacionals femenines, WMF.

El dissabte 15 d’agost pel matí, aprofitant que era festiu, vam organitzar com a activitat complementària, un torneig de partides ràpides, al qual van participar 42 jugadors, entre ells 6 MI. Després de jugar 9 rondes a 3 minuts + 2 segons d’increment va guanyar el MI colombià Esteban Valderrama guanyant totes les partides, seguit pel Mi indi Harikrishnan.A.Ra amb 8 punts i pel MI de Georgia Nigalidze Gaioz amb 6,5 punts.

De moment en el grup Magistral només el Mi Alexander Morales ha guanyat les quatre partides, però el segueixen a mig punt 6 jugadors.

Al grup B només dos jugadors han guanyat les quatre partides.

Aquesta tarda continua la competició a les 16:30h.