Google PlusFacebookTwitter

Lliga Catalana d’escacs 2019

By on Abr 11, 2019 in Club, portada, Torneos

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

La Lliga catalana d’escacs 2019 s’ha jugat els diumenges pel matí del 20 de gener al 17 de març, tret de la máxima categoria que ha jugat els dissabtes. El Club d’Escacs Sant Adrià va presentar sis equips a la competició: un a 1a Divisió, un a 1a Provincial, dos a 2a Provincial, un a 3a Provincial i un altre a la Lliga sots-12. El primer equip tenia uns encontres molt difícils i a pesar que va guanyar brillantment el Sant Martí, el fet que a la ronda 8 el Colón Sabadell A descansés, va fer que el B aquella ronda anés molt reforçat contra nosaltres i guanyan-nos a nosaltres i al Sitges la darrera ronda es va salvar amb només 2 punts, després de jugar amb el 8è de 2a Divisió. El cas és que el nostre primer equip només va fer 1,5 punts al grup II i ha baixat de categoria. El grup el va guanyar l’Ateneu Colón qui va pujar a DH. guanyant tots els encontres. Brillant ha estat l’actuació de la nostra jugadora de Menorca Lidia Comellas Martos amb 6 punts de 7 partides jugades. L’equip C ha pujat de cateria després de fer 7,5 punts al grup IV de 2a Provincial, igual que l’equip D qui ha fet 8 punts al grup VII de la mateixa categoria. Aquest darrer equip va perdre la primera eliminatòria de campions de grup contra el Sant Esteve 2.5-3,5. La lliga a DH. la va guanyar novament el Colón Sabadell, que es va imposar a la final al Barberà per la mínima, 5,5-4,5 en el sistema eliminatori d’aquest any. La darrera ronda però de la DH. la van jugar novament tots els equips de la màxima categoria junts, encara que molts no es jugaven res feina setmanes. Ll.