Google PlusFacebookTwitter

Darrera ronda i entrega de premis del II Obert Internacional d’Escacs Sant Adrià 2018

By on Ago 17, 2018 in portada

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

El dijous 16 d’agost a les 16:30h. ha tingut lloc la novena i darrera ronda del II Obert Internacional d’Escacs Sant Adrià 2018. En general les partides han estat molt competides, fins al punt que un jugador indi que feina norma de Mi amb taules ha intentat guanyar, fins que les simplificacions han obligat a que es comformés amb el mig punt.

El grup A l’ha guanyat com era de preveure el Gm. moldau Dmitry Svetushkin amb 7 punts, sense perdre cap partida, seguit pel MI. cubà Alexey Fernández Cardoso amb 6,5 punts i per l’indi Harikrishnan.A.Ra amb 6 punts.

El grup B l’ha guanyat per millor desempat a pesar de perdre la darrera ronda, el jove jugador de Vilafranca Pau Hill Guell amb 7 punts,  seguit per l’armeni Narek Hovakimyan del Sant Josep de Badalona i pel jugador del Gramenet Yeray Delgado Prada amb 6,5 punts.

S’han repartit 3.520 € dividits en 25 premis i 12 trofeus. Un cop entregats s’ha ofert un biscolavis als assistents.

Desitjant que els participants de l’obert hagin gaudit d’ell, els esperem l’any proper per seguir millorant la competició.