Google PlusFacebookTwitter

6a ronda II Obert Internacional d’Escacs Sant Adrià 2018

By on Ago 14, 2018 in portada

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Avui dimarts 14 d’agost s’ha jugat la 6a ronda del II Obert Internacional d’Escacs Sant Adrià 2018.

Al grup A el Gm moldau Dmitry Svetushkin s’ha imposat al MI peruà Arturo Vidarte, quan semblava que aquest segon estava millor. Al segon tauler el Mi cubà Alexey Fernández Cardoso ha guanyat el jugador croat Luka Matanovic. Els dos vencedors són els únics que porten 5 punts de 6 possibles i s’enfrontaran entre ells la propera ronda .

Al grup B el jugador del Sant Martí José Miguel Esteban Lupiáñez ha perdut amb el del Vilafranca Pau Hill Güell, que d’aquesta manera es posa primer en solitari amb 5,5 punts de 6 possibles, seguit només pel jove jugador del Foment Álex Bes amb 5 punts, a qui ja va guanyar.

Avui ens ha visitat una estona el president de la Federació Catalana d’Escacs el Sr. Pepo Viñas Racionero.

Demà doble ronda a partir de les 9:30h. del matí i les 16:30h. de la tarda.

http://chess-results.com/tnr339362.aspx?lan=2&art=0&turdet=YES&flag=30