Google PlusFacebookTwitter

Rondes 3 i 4 del II Obert Internacional d’Escacs Sant Adrià 2018

By on Ago 12, 2018 in Club, portada

Share On GoogleShare On FacebookShare On Twitter

Avui diumenge 12 d’agost s’han jugat al Centre de Recursos Pedagògics de Sant Adrià de Besòs, les rondes 3 i 4 del II Obert Internacional d’Escacs Sant Adrià 2018.

Pel matí s’ha instalat una pantalla on es poden veure les rondes de joc i diverses fotos de l’Obert que van canviant rotativament. La sorpresa del matí a la ronda 3 ha estat que al grup A el jove jugador indi de 17 anys Harikrishnan.A.Ra ha guanyat el Gran Mestre Cubà Kevel Oliva.

Per la tarda s’ha jugat la quarta ronda on al grup A el croat Luka Matanovic ha guanyat el MI d’EE.UU. Raven Sturt.

Al grup B només hi ha un jugador amb 4 punts, el jugador de Vilafranca Pau Hill Güell.

La sala de joc te un bar al servei del públic, que ha ofert a migdia un dinar a preus asequibles, i també es venen llibres. Hi ha així mateix les pancartes del Circuït de la FCe i es recullen signatures per promocionar l’esport.

L’Obert està arbitrat per l’Àr bitre Internacional Miquel Fernández-Díaz Mascort i dos àrbitres més adjunts. S’ha format un comité de competició format per quatre jugadors i el director de l’obert, tal com posen les bases de la competició.

Més informació aquí:

http://chess-results.com/tnr339362.aspx?lan=2&art=2&rd=5&turdet=YES&flag=30